logo
banner

Palvelut

Käännöspalvelut

Yrityksemme tarjoaa eri alojen käännöspalveluita suomi-venäjä-suomi. Virallisten asiakirjojen, kuten virkatodistus, syntymätodistus, passi, koulutustodistus, apostille, ym. viralliset käännökset suomen kielestä venäjän kielelle.

Käännöspalveluidemme vahvoina aloina ovat rakennusala, rakennuskoulutusala, ympäristöala, matkailuala.

Tulkkauspalvelut

Yrityksemme tarjoaa simultaani- ja konsekutiivitulkkauspalvelut suomi-venäjä-suomi. Asioimistulkkaukset, asiakastapaamiset, neuvottelut, seminaarit, konferenssit, ym.

Tulkeillamme on erikoisalojen osaamisen ohella myös hyvät vuorovaikutustaidot ja kulttuurintuntemus ja on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Kysy lisää!

Projekti- ja markkinointipalvelut

Yrityksemme tarjoaa Venäjälle suunnatut projekti- ja markkinointipalvelut. Yrityksemme oli mukana markkinatutkimuksissa sekä rakennuskoulutuksen vientihankkeissa, rakennusalan yhteistyöhankkeissa, ympäristöalan yhteistyöhankkeissa, matkailualan sähköisen markkinoinnin hankkeissa, ym. Etsimme teidän yritykselle sopivat partnerit ja asiakkaat, järjestämme neuvottelut ja kokoukset Suomessa ja Venäjällä, autamme sopimusten laatimisessa. Kerro meille tarpeistasi – etsimme sopivat ratkaisut!

Jätä tarjouspyyntö